Zavolejte nám

Fresh girl power v týmu MA

Novinky – 08/02/2024

Ještě před koncem loňského roku jsme agenturní tým rozšířili o specialistky na eventy a sociální média. Tak si je pojďme představit.

 

Natálie Bičanová přišla do Media Age z brněnského studia České televize, kde působila jako koeditorka na sociálních sítích a moderátorka anglického pořadu Roundup (neplést s totálním herbicidem). Občas si moderování střihla i v češtině, a to v přehledu ze sociálních sítí pro Regiony ČT24. Pracovala také na sérii rozhovorů Taste of Brno, ve kterých představovala anglicky mluvícímu publiku vybrané brněnské gastropodniky. Práce v televizi ji podle jejích vlastních slov vybavila odolností vůči negativním komentářům, schopností přizpůsobit se rychle měnícím podmínkám a odhodláním posouvat osobní limity tam, kde by je ani ona sama nečekala.

Jak nám prozradila na zimním teambuildingu, chtěla by Naty jednou žít v New Yorku. Tohle město ji při její návštěvě fascinovalo. „Ráda bych se taky podívala do Norska. A do Austrálie! Proč? Protože tam je hodně sluníčka a moře a lidi jsou tam v pohodě,“ říká. Kvůli norským fjordům už začala se studiem norštiny. Vedle cestování patří k Natáliiným koníčkům četba, sport a taky dobré jídlo. A semtam sklenička vína.

Naty u nás začala hezky zostra – poslali jsme ji na oslavy 10. výročí otevření Galerie Šantovka a 15. narozenin Arkád Pankrác. Potom rozjížděla TikTok pro Zdravotní pojišťovnu Ministerstva vnitra. V současnosti pracuje na přípravě letošního ročníku Dance Battle v Galerii Vaňkovka. A taky rozproudila život na našich sociálních sítích – Facebooku, Instagramu a LinkedInu.

 

Marijana Brajdić, čerstvá absolventka jihoslovanských a balkánských studií na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity, k nám nastoupila jako event manažerka. Eventům se věnuje tři roky a svou prací ráda rozdává radost druhým. Mari získávala zkušenosti v Erasmus Student Network Masarykovy univerzity – v roce 2021 jako event manažerka a v roce 2022 působila ve funkci prezidentky. „Pořádali jsme akce pro zahraniční studenty MUNI přijíždějící do Brna. Bylo to 4–8 menších akcí týdně. A pak větší akce jako například párty na lodi, párty v šalině, ples, národní zasedání pro 120 účastníků nebo Erasmus Festival,“ vypočítává Marijana.

Mezi její zájmy patří dominikánský tanec bachata, akro jóga a studium jazyků. Aktuálně plánuje naučit se španělsky.

V Media Age se stejně jako Naty na konci loňského roku podílela na narozeninách Šantovky a Arkád a také na zajištění našeho vánočního setkání pro klienty Media Age. Pak si vzala „oddechový čas“ na dokončení studií a nyní k nám nastupuje naplno.

 

Holky, hodně štěstí a profesních úspěchů v našich řadách. Girl power rulez!

Novinky – 08/02/2024

  • Sdílet: