Zavolejte nám

Získali jsme tři ocenění Fenix Awards

Novinky – 03/10/2024

V září k nám přiletěla tři ocenění Fenix. Porota prestižní byznys-marketingové soutěže ocenila naši práci pro Galerii Vaňkovka.

Stříbrné ocenění v kategorii Firemní event si vysloužil náš loňský Dance Battle, za nějž jsme zároveň získali bronz v kategorii Umění a kultura. Taneční soutěž z naší produkce slavila i bronz v nabité kategorii Nejlepší video. V tomto případě u poroty bodoval náš letošní spot k Dance Battlu, který jsme natočili na nejvyšší budově ČR.

Video, jaké tu ještě nebylo

„Soutěž Dance Battle pořádáme v rámci Vaňkovka Festu již čtvrtým rokem a naše heslo zní „Sky Is The Limit“. Proto jsme se při natáčení promovidea rozhodli nebi přiblížit, jak jen to šlo,“ vysvětluje vznik originálního nápadu náš account director Filip Svoboda.

Na střeše brněnského 111 metrů vysokého AZ Toweru tak byl k vidění balet, swing, hip-hop i breakdance. Na videu se objevují jen tanečníci a DJ, na celém natáčení se však podílel tým téměř 40 lidí starajících se o bezpečnost, záběry z kamery i dronů a další technické zajištění. Originální osvětlení zajistilo studio Visualove. Dynamické video nasbíralo přibližně čtvrt milionu zhlédnutí.

Akce nejen pro komunitu

Taneční soutěž Dance Battle se koná každoročně v rámci Vaňkovka Festu na nádvoří brněnské Galerie Vaňkovka. Tanečníci v ní bojují ve dvou kategoriích celkem o 100 000 korun. Součástí je pravidelně i taneční workshop pod vedením zahraniční hvězdy a další doprovodné aktivity. „V poslední době se v Media Age čím dál více soustředíme i na pořádání eventů. Dance Battle byl v tomto ohledu před čtyřmi lety jednou z prvních vlaštovek,“ vzpomíná Svoboda, kterého moc těší, že si za tu dobu akce našla pevné místo v diářích nejen místní taneční komunity. Navíc na ni pravidelně míří i řada diváků ze široké veřejnosti. „Dvě ocenění Fenix Awards za loňský ročník vnímám jako pomyslné razítko potvrzující kvalitu akce,“ uzavírá Svoboda.

Soutěž Fenix Awards prošla za 11 let vývojem od ryze content marketing soutěže směrem k byznysu a značkám. Vyrostla v České republice na více než tři desítky kategorií a od konce roku 2024 v Londýně společnost F major spouští mezinárodní edici soutěže a mezinárodní konferenci o inovacích v marketingu značek.

Novinky – 03/10/2024

  • Sdílet: