(Fotografii Kamčiny štědrovečerní večeře vytvořili umělí inteligenti v MidJourney.)
Anketní otázky:
1) Co večeříš na Štědrý den?
2) Jaký je tvůj nejoblíbenější druh cukroví?
3) Co bys popřál(a) do nového roku 2024?
Marijana Brajdič, event manager
1) Letos na Štědrý den budu večeřet Nofish fillet z Forky’s s bramborovým salátem.
2) Moje oblíbené cukroví jsou nepečené dobrůtky jako Raffaello kuličky nebo včelí úlky.
3) Do nového roku všem přeji, aby si udělali dost času na aktivity, které je baví.
Radek Babička, copywriter
1) Rybí polévku, smaženého kapra, bramborový salát.
2) Domácí Matterhorn sušenky.
3) Klíííííííd i vzrrrrrrrůšo ve správném poměru.
Iva Dobešová, account manager
1) Tento rok tradiční slovenskou štědrovečerní večeři, ale nebude chybět řízek se salátem a kapustnica.
2) Klášterní rohlíčky.
3) Všem asi více pohody a méně stresu.
Ondra Kotinský, art director
1) Řízek a bramborový salát.
2) Linecké.
3) Nápady.
Eliška Fabiánková, account manager
1) Klasiku, na kterou se jednou za rok těší celá rodina.
2) Červené víno nebo datle v čokoládě.
3) Zdraví a hlavně to psychické, klidnou a pozitivní mysl, i když se to někdy zdá jako nesmysl 😊
Martin Kusák, head of design
1) Kapra a tunu salátu.
2) Perníčky. Mraky perníčků.
3) Ať po roce 24 nikdo nemá morální kocovinu.
Natálie Bičanová, social media manager
1) Houbovou polévku, kapra a bramborový salát.
2) Sádlové koláčky.
3) Do nového roku bych popřála hlavně hodně zdraví, štěstí a kreativní energie.
Kuba Mikšovský, account manager
1) Krevetový koktejl, slepičí vývar, kapra a salát.
2) Linecký.
3) Návrat Zbrojovky do 1. ligy a Bitcoin nad 100 000 dolarů.
Kamila Koniorová, account manager
1) Každý rok je to jinak. Letos asi takhle: Konfitovaný steak z halibuta, grilované chobotničky, beurre blanc, chipsy z kadeřávku a bramborový fondán.
2) Víno se počítá, nebo ne?
3) Hlavně se z toho nezbláznit, protože pokud nejde o život...
Honza Šmikmátor, copywriter
1) Rybí polívku, smaženého kapra, bramborový salát.
2) Ooly.
3) Važte si toho, co máte | Radujte se ze života | Žijte tady a teď.
Tomáš Endl, grafik
1) Steak z tuňáka a bramborový salát.
2) Linecký.
3) Make sardinky, not war.