Zavolejte nám

Představujeme týmové posily

Novinky – 11/08/2023

Většina sportovního světa právě prožívá pestré letní přestupové období. Ani my jsme v tomto ohledu nelenili a posílili náš tým o dvě nové tváře – account manažerku Kamilu Koniorovou a copywritera Radka Babičku.

Kamila Koniorová má v oblasti marketingu více než třináctileté zkušenosti. V minulosti působila mimo jiné na pozici account a projektové manažerky v Up Brand Activation, kde měla na starosti projekty klíčových klientů ze segmentu FMCG. Mezi ně patřily například značky Coca-Cola Company, Unilever, Reckitt Benckiser, Peek & Cloppenburg, Upfield či L'Oréal. Podílela se na organizaci eventů jako Apetit piknik, Food piknik festival, Prague Harley Days, Burgerfest, Coca-Cola vánoční kamion či POPAI Awards. Řídila také redesign webů pro významné hráče FMCG.

Radek Babička přichází do Media Age z kulturní branže. Deset let se staral o PR a marketing festivalu JazzFestBrno, největší jazzové akce v Česku. Ve své gesci měl také komunikaci festivalů Pop Messe, Ibérica či Prague Sounds (dříve známého jako Struny podzimu). Podílel se na rozjezdu hudebního vydavatelství Bivak Records a nastavení nové komunikační strategie Moravské filharmonie Olomouc. Copywriting a marketingové aktivity zajišťoval i pro festival Maker Faire a několik komerčních klientů, mezi nimi například investiční skupinu DRFG. Redaktorské zkušenosti má například z deníku Metro, Hospodářských novin či nejnavštěvovanějšího motorkářského webu v Česku Motorkari.cz.

Tak vítejte, tfuj tfuj a ať vás to u nás baví.

Novinky – 11/08/2023

  • Sdílet: