Zavolejte nám

Vyšíváme na 2. ročníku GAME NOW. Bude to maso!

Novinky – 14/08/2023

Brněnská Olympia bude na měsíc patřit milovníkům videoher. Druhý ročník herního festivalu GAME NOW startuje 24. srpna. I letos jsme pod festivalem podepsaní my, na starosti máme nejen samotný event, ale i jeho propagaci.

Koncept GAME NOW jsme vymysleli a akce měla super výsledky, které mnohonásobně předčily očekávání. Proto v tom letos pokračujeme a chceme GAME NOW posunout do nového levelu. A to i na poli marketingovém. „Vloni jsme se pustili do velké produkce, točili jsme video pro ATL na Masarykově okruhu. Letos velký spot nebude, místo toho připravujeme dvanáct krátkých videí určených pro sociální sítě,“ říká Filip Svoboda, náš account director.

S videi se setkáte v podobě Reels na Instagramu, vzhledem k cílové skupině nebudou samozřejmě chybět ani na TikToku a Snapchatu. Při výrobě jsme se inspirovali čtyřmi slavnými hrami. „Z každé hry jsme si vzali některé signifikantní prvky, podle kterých je hráči poznají. Hrajeme si například s NPC chůzí, to je chůze, jakou chodí postavy v počítačových hrách, a současně aktuální trend. Lidi na TikTok nahrávají vtipná videa, ve kterých chodí jako v počítačové hře. A my jsme teď dostali příležitost toho využít ve videu,“ popisuje videomaker Patrick Neumann, jak budou videa vypadat.

Další signifikantní prvky, které se ve videích objeví, jsou grafické – například ukazatel počtu životů, vyskakující hlášky a podobně.

Vedle NPC chůze se v našich spotech objeví samozřejmě taky rychlá auta. Vzhledem k hrám, na které odkazujeme, jsme se primárně zaměřili na supersporty, ale nejen na ně – to si ale necháme jako překvapení. Děkujeme za zapůjčení aut Martinu Počepickému, Pavlu Reiglovi a firmě Blue Bug Detailing.

A jak to bude vypadat přímo v Olympii? Od 24. srpna do 24. září bude v obchodním centru několik herních zón. Návštěvníci si mohou zahrát počítačové hry na herních počítačích, najdou tam i konzolovou zónu a mobilní zónu, kde se bude hrát na mobilech a tabletech. Stejně jako vloni se bude soutěžit o hodnotné a atraktivní ceny. Všechny informace najdou zájemci na microsite, kterou v současné době tvoříme.

Novinky – 14/08/2023

  • Sdílet: